Verhalenbundel Piekje

 

Prijs: € 13,99
ISBN 9789082487206
Versturen
  • PostNL: € 3,95

Omschrijving

In dit debuut heeft de schrijfster meer dan zestig Piekjes verzameld, die bijna allemaal afzonderlijk te lezen zijn als een kort verhaal.

Ze schrijft op ludieke wijze, vol zelfspot, over het vinden van de liefde, de geboorte van haar kinderen, haar stuntelige stappen als kersverse moeder en over haar dieren.

Vaak zijn haar Piekjes hilarisch komisch, een enkele keer beschouwend, af en toe bloedstollend spannend en dikwijls gewoon knettergek.

Als geen ander weet ze ook juist de alledaagse gebeurtenissen zo te beschrijven dat ze een avontuur op zich worden. Ze ziet in alles om haar heen de regenboog.

Ondanks de autobiografische vertelling zullen veel lezers van Piekje zichzelf terugvinden. Op geheel eigen wijze houdt ze de lezers een spiegel voor, met als resultaat dat men opgelucht constateert dat in deze perfecte, cosmetische wereld vol uiterlijk vertoon, toch ook nog mensen zijn zoals zij.

*

U kunt het boek bestellen door te mailen naar info@piekje.nl. Vervolgens ontvangt u van ons een email met verdere instructies.

 

 

 

Bewaren